"mp3 downloads hanyalah untuk di kongsi sahaja; kepada rakan-rakan, untuk mendapatkan full album jangan lupa belilah yang original
di samping dapat menyokong band-band muzik tanah air dan antarabangsa"

"this originally shrill da_harmonic since 2004"

Sunday, 2 October 2011

Samudera v X-Ray Collection



Tracklist : 

Samudera - Aduh! Usahlah Berubah klik
Samudera - Begitulah Kau Dan Aku klik
Samudera - Bersama Seiring klik
Samudera - Bila Diburu Kenangan klik
Samudera - Delima Seorang Dalang klik
Samudera - Doa Solat Subuh klik
Samudera - Janji Yang Terakhir klik
Samudera - Kerana Kasih Padamu klik
Samudera - Menyingkap Tabir Misteri klik
Samudera - Mutiara Kaca klik
Samudera - Nota Cinta klik
Samudera - Pencarian klik
Samudera - Pesta Lelong klik
Samudera - Salam Sejahtera klik
Samudera - Silam Kasih Di Taman Hayat klik
Samudera - Silaturrahim klik
Samudera - Sudah Takdir Begitu klik
Samudera - Terminal Cinta klik
Samudera - Titian Hasrat klik
X-Ray - Air Mata Dewi Ku klik
X-Ray - Lembayung Senja klik
X-Ray - Mekar Di Jiwa klik
X-Ray - Memberi Dan Menerima klik
X-Ray - Selaut Kasih klik
X-Ray - Sungguh Tak Ku Sangka klik

"Satu lagi band rock kapak yang susah nak dapat..kumpulan X-ray...hanya record satu album ni sahaja (Sungguh Tak Ku Sangka)..pastu tertubuhnya kumpulan Samudera..Hanya lagu2 ini sahaja yang aku dapat share..yg lain keset dah rosak..tak dapat nak rip..sayang kan?..moga terhibur semua..TQ"

Pass = shrill21 

Sample Playlist :"Samudera - Mutiara Kaca"



Sample Playlist :"X-Ray - Mekar Di Jiwa"

1 comment:

  1. Thanks bro. Aku pun tnga cari lagu2 band x-ray ni. Susah nak jumpa

    ReplyDelete